თეთრი ნახევრად მშრალი ღვინო
მზადდება რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან. აქვს ჩალის და ოქროს ფერები, თეთრი ქლიავის და ციტრუსის არომატი. მიირთმევა შებოლილ თევზთან, ცხარე-მჟავე კერძებთან და ყველთან.
  • თეთრი ნახევრად მშრალი ღვინო მზადდება რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან. აქვს ჩალის და ოქროს ფერები, თეთრი ქლიავის და ციტრუსის არომატი. მიირთმევა შებოლილ თევზთან, ცხარე-მჟავე კერძებთან და ყველთან.
  • წითელი ნახევრად მშრალი ღვინო მზადდება კახეთში მოყვანილი საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან.იგი ხასიათდება მუქი ბროწეულისფერი შეფერილობით, ჰარმონიული სა ხავერდოვანი გემოთი. მიირთმევა ხილთან და დესერტთან.
  • თეთრი ნახევრად ტკბილი ღვინო დამზადებულია რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან. აქვს ღია ჩალისფერი შეფერილობა. გამოირჩევა ნაზი არომატით, ნესვისა და კომშის ტონებით. მიირთმევა სალათებთან და ხილთან ერთად.
  • წითელი ნახევრად ტკბილი ღვინო დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან. აქვს მუქი ბროწეულისფერი, დომინირებს მაყვლის და ალუბლის ტონები. მიირთმევა ხილთან და დესერტთან.
  • წითელი მშრალი ღვინო დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისაგან, აქვს მუქი ლალისფერი შეფერილობა, მწიფე ალუბლის და კენკრის სურნელი. დაგემოვნება სრული და წვნიანია. მიირთვით ბოსტნეულთან და ხორცთან.
  • თეთრი მშრალი ღვინო დამზადებულია რქაწითელის ჯიშის ყურძნისაგან. აქვს ღია ჩალისფერი. გაჯერებულია მწიფე ატმის და ვაშლის ტონებით. მიირთმევა სალათებთან და თევზთან.
Georgian